Dålig service

Berättelser från missnöjda konsumenter

Smslånebranschen

När man arbetar inom smslånebranschen är det viktigt att kunna svara på sina låntagares frågor och därför är det viktigt att man har en bra och kunnig kundtjänst som kunderna kan vända sig till.

”Var god dröj kanske inte finns längre. I stället talar någon om vilket könummer du har eller hur lång tid det tar att komma fram. Ibland får du lägga på och de lovar att ringa upp.” läs mer.

När man arbetar i en kundtjänst för att smslåneföretag som exempelvis hos företaget https://www.meddelandelan.se är det viktigt att man snabbt och enkelt ska kunna besvara alla kunders möjliga frågor eller klagomål. Dessutom är det viktigt att man alltid behandlar kunden med respekt och på ett korrekt vis för att förhindra både en själv och kunden från att brusa upp under hetsiga samtal. I dagslädet är det bemötandet som är extra viktigt eftersom det är många som oroar sig för att bli lurade när de ansöker om lån hos någon annan lånegivare än de traditionella bankerna. Just därför är det viktigt att just denna typ av icke-traditionella lånegivare erbjuder en bra kundservice och uppvisar professionellt och ett kunnigt bemötande eftersom att detta tyder på en bra och trygg verksamhet att vända sig till.

2728162-woman-smiling-holding-headsetHur vet man att lånegivaren är seriös?

Ett bra kännetecken för en pålitlig lånegivare är hur kundtjänstens medarbetare behandlar sina kunder. Hos en seriös firma oavsett bransch så ska kundtjänsten alltid ha specifika öppettider och fler än ett sätt att bli kontaktad via. Exempelvis brukar företag inom smslånebranschen utan ett listat telefonnummer inte vara ett bra val av lånegivare men om de erbjuder olika typer av kontaktmöjligheter är sannolikhete desto större att det handlar om ett seriöst företag.