Dålig service

Berättelser från missnöjda konsumenter

Vikten av bra begravningsbyrå

Kista på begravning

Vissa saker får man bara en chans på, och ett exempel på en sådan sak – är ens begravning. Och nog är det kanske så att om det är en själv som begravs att man inte märker av så jättemycket (eller så gör man det, vem vet?).

Kista på begravningMen om det är ens mamma, pappa, ens syster eller kanske ens käraste som begravs vill man ju så klart att det ska bli så fint som det bara går, och om begravningen skulle misslyckas går det ju inte att göra om. Då har man redan sagt farväl, och så var det med det. I Folkbladet har man tagit upp det  här ämnen, om att en misslyckad begravning inte kan göras om. De hänvisar till ett ärende i Norrköping där en kvinna anses att hennes mors begravning misslyckades. Hon fick bland annat inte ta farväl av hennes mamma då kistans sänktes ned, samt ansåg att blommorna bara lagts huller om buller. Det hon ville var att kistan skulle tas upp på nytt så att gravceremonin kunde göras om, men så blev det alltså inte. Och man ska ha detta i åtanke när man planerar någons begravning, att den inte går att göra om – och det är otroligt viktigt att det verkligen blir rätt. Viktigast är att man använder sig av en bra begravningsbyrå, som man vet kommer att göra sitt bästa för att ordna en värdig begravning. Men hur vet man då att begravningsbyrån är bra? Jo en smart sak är att kolla på vad som sägs om byrån. Exempelvis kan man utan problem lista ut att ABC Lilla begravningsbyrå är en byrå som ordnar begravningar med hög kvalitet, eftersom de har mängder av rekommendationer på sin hemsida. Exempelvis kan man läsa om hur Lena tackar för hjälpen efter begravningen av hennes far. Så här står det:

Hej! Vill skicka ett stort tack för hjälpen med vår fars begravning i Tacksägelse Kyrkan. Vi fick ett mycket bra och professionellt bemötande och allt har fungerat till belåtenhet. Kommer varmt rekommendera er för vänner och bekanta. Med vänliga hälsningar Lena dotter till avlidne Lars